Barbecueworkshops van Uw Slager Johan Kleine

Wanneer je denkt dat barbecueën enkel wat speklapjes en worstjes op een rooster leggen en draaien is, dan heb je het goed mis.
De laatste jaren is barbecueën helemaal in en daarbij draait barbecueën helemaal om grote stukken vlees garen op een (kolen)barbecue.
De bereiding van verschillende stukken vlees vereist enige kennis en vaardigheden die bijgebracht worden tijdens een barbecueworkshop. 

   

Uw Slager Johan Kleine geeft al sinds 2016 diverse barbecueworkshops voor de echte liefhebbers, maar ook voor beginners of mensen die een gezellige avond willen hebben vol met lekker eten.

De barbecueworkshop van Slagerij Johan Kleine is een avondvullend programma waarbij je onder het genot van een hapje en drankje de fijne kneepjes van het barbecueën leert. Verschillende stukken vlees komen aan bod en de bereiding daarvan ga je zelf ervaren en proeven.  Daarnaast is het uiteraard de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat gaat met het bereiden van de lekkerste barbecuerecepten. Variërend van voorgerecht tot toetje!

De barbecueworkshop van Johan Kleine in een notendop: 

  • Een avondvullend programma
  • Leerzaam maar vooral heel gezellig!
  • Een heerlijk menu, van voorgerecht tot toetje; alles op de barbecue!
  • Compleet met drankjes 
  • Handige tips en nieuwe ideeën!
  • De kosten voor deelname aan een barbecueworkshop bedraagt €69,95 per persoon. 

Voor meer informatie over onze barbecueworkshops bel: 0546-659175 of kom langs in onze slagerij.

   

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor nieuwe data