Varken aan het spit

Als je echt eens iets bijzonders wilt, is een varken aan het spit een echte eyecatcher op uw partij.  Naast dat het zorgt voor een fantastische beleving, smaakt het ook nog eens heel erg goed! Een varken aan het spit is ideaal om een grotere groep mensen van iets lekkers te voorzien, dit kan  namelijk al vanaf ± 25 personen. U kunt het varkensvlees serveren op een broodje met beenhamsaus en eventueel rauwkostsalade. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een varken aan het spit als toevoeging van uw barbecuepartij of buffet te reserveren.

Varken aan het spit bij Slagerij Johan Kleine

Uw Slager Johan Kleine heeft al sinds 2013 varken aan het spit in het assortiment. Wanneer u een varken aan het spit besteld, wordt deze alvast gepekeld waardoor het gehele varken heerlijk van smaak is. Daarnaast garen we het varken vast voor. Dan hoeft het aan het spit alleen nog goed warm te worden. Wanneer u wenst het varken helemaal zelf gaar te maken aan het spit kan dat natuurlijk ook! 

Varken bestellen?

Wanneer u van plan bent om een varken aan het spit te bestellen, kunt u er voor kiezen om het varken aan ons spit te presenteren of in de smoker van Johan Kleine. Deze smoker is voorzien van een spit waar het varken aan kan worden geregen. Door de afgesloten ruimte van de smoker wordt het varken geleidelijk warm en gaar. Heeft u zelf een spit? Ook dan kan er een speenvarken bestelt worden die vervolgens klaargemaakt wordt voor uw eigen spit.

Varken aan het spit laten snijden

Heeft u geen zin om zelf achter het spit te gaan staan om van het varken te snijden of heeft u geen idee waar u moet beginnen aan zo’n speenvarken? Dat snappen wij volledig! U kunt er voor kiezen om het varken te laten snijden door de slager. Deze komt dan op uw partij voor u en uw gasten het varken snijden. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en hoeft u alleen maar aan te sluiten in de rij voor een stuk van het varken! 


Voor verdere informatie kunt u telefonisch contact opnemen. Of heten wij u in de winkel van harte welkom, wij informeren u graag. 

Vraag direct een offerte aan